هزینه و قیمت ارتودنسی متحرک به چه میزان می باشد؟
نوشته شده توسط : رعنا

باید بگوییم که هزینه این نوع از ارتودنسی برای افراد مختلف ،متفاوت می باشد ،میزان این هزینه به عوامل مختلفی مانند مشکل دندان ها ،و تعداد پلاک های مورد استفاده بستگی دارد .در ضمن میزان این هزینه به تجربه و مهارت پزشک متخصص ارتودنسی و منطقه جغرافیای هم بستگی دارد.افراد برای اینکه بدانند که میزان دقیق این هزینه برای ان ها به چه میزان می باشد باید نخست به یک کلینیک دندانپزشکی مراجعه داشته باشند تا توسط یک دندان پزشک مجرب مورد معاینه قرار بگیرند و سپس هزینه ارتودنسی برای آن ها مشخص شود.

بیشتر بخوانید : ارتودنسی بزرگسالان

برخی از موارد ارتودنسی متحرک

تراز کننده ها

باید بگوییم که تراز کننده ها برای براکت های سنتی در بزرگسالان ،می تواند جایگزین مناسبی باشد.تراز کننده ها را در داخل دهان قرار می دهند و قابل رویت نمی باشند.فرد تنها زمانی که غذا می خورد و یا می خواهد دندان های خود را تمیز کند ،می تواند ان ها را از دهان خود بیرون آورد.

هدگیر

در واقع هدگیر یک گیره می باشد که به فک بالا وصل می شود و سبب کاهش رشد فک بالایی در فرد می شود .با استفاده از هدگیر می توان دندان های جلو را به سمت عقب کشیده و آن ها را تثبیت نمود.

ضربه گیر لبه و چانه

این وسیله برای کاهش فشار گونه یا لب ها بر روی دندان ساخته می گردد و از آن استفاده می شود.

گسترش دهنده کام

گفتنی است که هدف از طراحی این دستگاه این می باشد که قوس فک بالایی را گسترش دهد.این ابزار شامل یک صفحه ی پلاستیکی ؛که در سقف دهان قرار داده می شود ،می باشد.در وسط این ابزار یک سری پیچ هایی قرار دارد ،این پیچ ها بر استخوان فک فشار وارد کرده و آن را به طرف بیرون هدایت می نمایند .این کار موجب می شود که ناحیه سقف دهان افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید : ارتودنسی نامرئی

نگه دارنده متحرک

در واقع نگه دارنده ارتودنسی متحرک یکی از انواع پلاک نگه دارنده می باشد ،این نگهدارنده را در سقف دهان قرار می دهند و از این وسیله مانع از برگشت دندان به موقعیت اصلی خود می شود.

فضا نگهدار متحرک

این ابزار متحرک نیز یک نوع از ابزارهای ارتودنسی متحرک است ،که یک جایگزین مناسب برای فضا نگه دارهای ثابت می باشد.

پلاک دندان یا اسپیلنت

اسپیلنت یا پلاک دندان ،یکی از ابزارهای با اهمیت در ارتودنسی متحرک می باشد .این ابزار می تواند کمک زیادی به بسته شدن صحیح فک پایین و بالا نماید .در ضمن از این وسیله در درمان سندرم TMJ نیز استفاده می شود.

منبع : مجله ارتودنسی دندان





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 تير 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: